Skip to content

O meni i NEP-u


Luka

Što me dovelo ovamo?

Prije nego sam pokrenuo svoj obrt, radio sam u donorskoj organizaciji koja dodijeljuje bespovratna sredstva na području Jugoistočne Evrope. NEP-054 je moj način da znanje i iskustvo koje sam stekao radeći vani vratim u zajednicu iz koje sam potekao te da pronađem nove projekte na kojima će mi biti uzbudljivo raditi. Putem upoznajem sjajne ljude – inovativne, kreativne, odvažne i posvećene. U tome najiskrenije uživam.

Čemu NEP-054?

Zbog fokusa na core djelatnost, malim poduzećima je potrebna pomoć u pronalasku adekvatnih izvora financiranja za unaprjeđenje i razvoj poslovanja, ili razvoj novih proizvoda i usluga. NEP-054 je tu da kompetencijama projektnog planiranja i prijava za financiranje bude partner u artikulaciji i realizaciji vaših poslovnih ideja.

Usluge koje NEP-054 nudi

NEP-054 prati poslovanje svojih klijenata, prepoznaje njihove potrebe za financiranjem te pronalazi adekvatne izvore financiranja. U dogovoru s klijentom pripremamo i podnosimo projektnu prijavu te, po odobrenju sredstava, za klijenta provodimo projekt.


što ćete ovdje naći?

Teme koje me posebno zanimaju

U svome radu, NEP-054 se fokusira na nedovoljno iskorištene izvore financiranja, u prvom redu na potpore za razvoj poslovanja koje nude jedinice lokalne i regionalne samouprave. Uz to, stalno tražim nove načine financiranja digitalnih inovacija i razvoja ruralnih sredina. Na blogu ću pisati informativne članke o izvorima financiranja za baš ta dva područja. Povrh toga, analitički ću obrađivati politike poticaja mikro i malih poduzeća te ekološke teme, kojima se bavim i u doktoratu koji pišem na FFZG-u.