Skip to content

Usluge

Za računovodstvene servise

NEP-054 pomaže vam u praćenju poslovanja vaših klijenata i preuzima posao izrade njihovih prijava za zajmove ili kredite i bespovratna sredstva.

Za inovatore

Ako imate inovativnu ideju za čiju realizaciju vam nedostaju sredstva – NEP-054 vas savjetuje prilikom pronalaska adekvatnog izvora financiranja, izrađuje projektnu prijavu i brine se o provedbi projekta i izvještavanja izvoru financiranja.

Za ruralni razvoj

NEP-054 izrađuje projektne prijave za bespovratna sredstva za ruralni razvoj, savjetuje vas oko dostupnih izvora financiranja i izrađuje izvještaj po završetku projekta.

Za poduzetnike početnike

Ako imate ideju o pokretanju posla, ali niste upoznati kako “sve to” funkcionira, tu sam da vam pružim podršku. I ja sam, ne tako davno, bio početnik u poslovanju i imao sve iste dileme koje vi sada imate.

Za prijavitelje na EU (i druge) fondove

Htjeli biste se prijaviti za bespovratna poticajna sredstva, ali nemate vremena, volje i živaca za izrađivanje projektne prijave – naručite NEP-ov “Brigo moja pređi na drugoga” paket usluga i oslobodite se pritiska.

Za medije

Rad mikro i malih poduzeća, kao i politike poticanja poduzetništva imaju svoje ekološke, ekonomske i socijalne uvjete i posljedice. Razumijevanje tih uvjeta i posljedica osnova je mojeg konzultantskog rada i o njima pišem u analizama na svojem blogu. Ako vam je potrebno bolje razumijevanje ove materije – slobodno mi se obratite.